Open

Bedrijfswagen Onderhoud

BEDRIJFSWAGEN ONDERHOUD IN Veldhoven

Carteam Reparage

DE ONDERHOUDSBEURT VAN UW BEDRIJFSWAGEN OF AANHANGER

Uw bedrijfswagen is een kostbaar bezit waar u natuurlijk goed voor zorgt. Het is belangrijk dat uw wagen in goede staat blijft, omdat u deze vaak gebruikt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw wagen altijd in rijklare staat blijft, zodat u altijd met een vertrouwd gevoel de weg op kan. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van uw wagen gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, dure reparaties vaak voorkomen worden.

CONTACT

VEILIG DE WEG OP

Ook wanneer u weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor uw bedrijfswagen en/of aanhangwagen belangrijk. Weinig kilometers maken brengt voor uw auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee, zoals bewegende onderdelen die vastlopen of olie die te "waterig" wordt. Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. 

CONTACT

Carteam Reparage
Carteam Reparage

onderhoud op maat

Onze experts staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Uw wagen wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige rit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Reparage?

Bij Carteam Reparage staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Reparage is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN